Facebook

Beoordelingen van Morgana Meppel

Recente recensies van Morgana Meppel

4 sterren na 451 reviews

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, behalve dat ik een blikje Fernandez groen had besteld en inplaats daarvan een rode kreeg.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zeker een 25 minuten te laat bezorgd! Daarna was het eten koud en minder lekker!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza mag warmer was lauw

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren niet warm en het gratis blikje drinken zat er niet bij. De smaak is prima, jammer dat we bijna koude pizza's kregen. Ze waren wel keurig op tijd

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza bezorging is echt snel binnen 30 minuten geleverd. Echt top.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle pizza. Veel smaakvoller dan bij Domino’s.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg jammer dat wij 1 blikje drinken kregen terwijl wij voor 9 personen eten bestellen. Terwijl telefonisch was doorgegeven komt wel goed. Het hadden geen 9 blikjes hoeven te zijn maar een fles lijkt mij dan een stuk klant vriendelijker.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld,smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering. Ipv de aangegeven 45 min al binnen 20 min bezorgd. Helaas waren de 2 pizza's te ver doorbakken en langs de korst veel te donker. Niet van jullie gewend.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, wachttijd was te lang. Via de site kon ik aangeven dat ik het eten na ruim een half uur op kon halen. Vervolgens kreeg ik een mail met een afhaaltijd die 45 minuten later was dan de afgesproken tijd. Heb gebeld en omdat ze de drukte niet aan konden moest ik dus langer wachten. Kom ik het eten ophalen, nog voor de toegezonden tijd, is de zaak helemaal leeg, geen klant te bekennen en staat het eten al lang klaar! Bijzonder..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs lauw/koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd prima, helaas hadden we een Kipfilet schotel met patat ipv shoarma schotel met gebakken aardappelen.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en goeie kwaliteit eten steltme nooit teleur

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk als je belt, eten word met zorg bereid en smaakt heerlijk!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Eten was goed warm Maar ontzettend zout

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer te laat gebracht.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen we hadden kapsalon met aardappel schijfjes besteld maar kregen patat dat was jammer maar gebeurd vaker Voor rest was het perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt altijd op tijd geleverd,en de sparips zijn heerlijk

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weergaloos lekker en binnen 10 minuten bezorgd.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Cairo schotel gegeten met lekker gekruide aardappelen! Bestellen via de site werkt prima! Alleen het stokbrood was geroosterd...dat had van mij gewoon vers stokbrood mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze schotels waren lauw toen we de bestelling kregen. Maar verder was het lekker

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een tikkeltje warmer gemogen. Daarnaast is het misschien een idee om ipv een gratis drankje te kunnen kiezen voor gratis bezorging? Voor de rest was het heerlijk. Snelle bezorging ook

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super koud niet te eten gewoon ik had aangegeven zonder ui maar er was ui op de kapsalon gevonden het kapsalon bakje was in de hoogte minder dan de helft gevuld ik had 6 mini loempia’s besteld maar kreeg er maar 5 ik had Fernandes besteld maar kreeg cola kortom de hele bestelling klopte niet en was niet te eten waardoor we het weg moesten gooien !

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond een uur wachten wel wat lang Maar kwam gelukkig een kwartier eerder Het eten was goed voor elkaar

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lahmacun met shoarma besteld. Werd op tijd bezorgd door een vriendelijke man. Eten was lekker qua smaak en ook lekker warm qua temperatuur. Helemaal top dus. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te veel marinade op de ribs . Daar door word het net iets te zoet. Mooie hoeveelheid.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top...zoals gewoonlijk

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld. De ene pizza lag al het beleg in de deksel. En Ze waren allebei niet warm. Wel veel beleg!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd en goede kwaliteit voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer viel het een beetje tegen... broodje kip (kip was droog en tegen verbrand aan) bij de spareribs hetzelfde... we hopen de volgende keer weer beter 😉 5 sterren blijven staan want de andere keren was het heerlijk...

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat meer aandacht besteden aan het eten.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan verwacht. Eten was heerlijk, alleen de meegeleverde sla, mag wel wat meer aandacht. Deze is niet fris en lekkere dressing ontbreekt. In dit geval had men deze beter achterwege kunnen laten. Want het doet af aan de rest van het eten, wat wel super goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al best vaak bij jullie besteld. Maar de afgelopen tijd zijn we niet meer tevreden. Het eten is vaak aangebrand of half koud. En anders de patat wel zo klef. Zaterdag weer poging gedaan was lamkotteleten gewoon aan verbrand sommige patat was klef. En de sate saus hadden jullie bij de salade en de cola gedaan zonder iets er om heen ook nog. Dat was echt heel dom. Dus helaas bestellen we nu verlopig niet meer bij jullie. De sparibs waren wel oké.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten telaat en een koude kapsalon.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm eten, goede kwaliteit, niet vet en beleefd en keurig personeel

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza ! Prima bezorging. Bedankt ...

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede levering en heerlijke Pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel, behulpzaam, gewoon erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur gewacht op de pizza’s en ze waren ook nog lauw.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren prima alleen erg pikant!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP. Vriendelijke bezorger. Goede shoarmaschotel. Bedankt.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en boven verwachting snel geleverd 👍🏻👍🏻👍🏻

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwalitijd

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel weinig satesaus op de kipsate

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, dank u !

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Perfect voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd en goed gekruid. Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam Veel te laat Bel k op laten mij 6 minuten wachten

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel, eten was goed warm, toch nog vet en gnars aanwezig en dat is dan toch wel jammer, verder smaakte het eten goed ! ook was er voldoende knoflook saus.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed gaar en warm. Er is aandacht aan besteed. Bezorger was keurig op tijd

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een Topbeleggers die Pizza Kok’s van Morgana en LekkerMMMMMM

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch nog vet en gnars aanwezig, ondanks dat wij erom gevraagd hadden om daarvoor op te letten. Hoeveelheid was goed, smaak was goed, was ook nog redelijk warm en werd snel bezorgd.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top..prima op tijd..lekker warm en meer dan genoeg...

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag een geweldige pizza gehad dik ondinair belegd voor €6.50 plus bezorgen €1.50 voor €8,- +drinken , een Top-Produkt van Morgana .

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog teveel vet en er zat gnars in, dat is ronduit smerig. De hoeveelheid lijkt elke keer iets minder te worden. Smaak was goed, service was goed, bezorging was goed, knoflooksaus was goed maar wel wat weinig. de gratis Cola smaakte goed.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hot spareribs besteld. Wat een aanrader, dat gaan we zeker vaker doen!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Vaak bij Morgana besteld. Het eten is lekker en vooral vers. De kapsalon is precies goed, net zoals de pizza's, spareribs en schotels die ze hebben. We worden altijd begroet met een lach en ze doen alles om je een tevreden klant te krijgen. Dus echte toppers.

, 21-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al meer dan 5 jaar hier Altijd goed!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd goed gaar en warm

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekkere kapsalons. Mocht wel iets meer groente en een gratis blikje cola mag wel per persoon i.p.v. per bestelling, beetje zuinig, doe dan niks.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier wel vaker spaghetti carbonara maar deze keer was hij echt niet lekker de Lahmacun daar in tegen was weer super. Bezorging was ook snel en goed.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pizza di Fantasia Kok , gebracht met de Auto Super Corossa .

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou gratis cola krijgen, maar deze voor de zoveelste keer niet ontvangen. Pizza was goed

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We mistten drinken bij de bestelling

Reactie van Morgana:Beste klant de heer visser ik weet het zeker dat uw gaat uw gratis dranke zou krijgen , en het is een gratis blekje (fristi). Met vriendelijke groeten van Morgana.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al weer goed👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer niet zo lekker. De pizza was niet helemaal warm, en ook niet gesneden.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en de aardappels zijn wel heel erg zout. Mag wat minder. De spareribs zijn prima! Bezorging super op tijd!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd. Goed gevulde lamachun met extra saus erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza americana was weer heerlijk.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Sneller dan aangegeven in de mail. Echter had ik een lahmachun met doner en kaas en sla besteld, waarbij ik in de opmerkingen gevraagd had om extra ui. De extra ui is goed gekomen, echter waren jullie de doner vergeten!! Ondanks dat wel lekker gegeten.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal x online besteld en tot nog toe goede en snelle kwaliteit

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van het eten was goed, alleen was het lauw tot koud wat jammer is.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker! En snel bezorgd

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en altijd super leuke meisjes aan de telefoon!

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed, als we het laten bezorgen is het snel. Maar met bezorgen of het eten ophalen, vergeten ze nog wel eens het gratis blikje drinken erbij te doen. Net als dus de laatste keer 😦😞

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de vergeten sauzen die bij de boxen horen voor de zoveelste x ...overweging elders te bestellen volgende x

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik altijd erg te spreken over Morgana, maar deze keer viel het erg tegen. De aardappelschijfjes waren te kort gefrituurd en de spareribs waren op sommige plekken aangebrand. Normaal krijg je 2 hele spareribs maar deze keer 3x een halve.

Reactie van Morgana:Beste klant 3 halve stuk weegt ongeveer +_ 700 Ghram .Daarom krijgt de gast Soms 3 half stukie’s.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en precies op tijd

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra uien op de pizza terwijl daar wel voor betaald is. En bij het bestellen geen mogelijkheid om te kiezen tussen patat en aardappels bij de Kapsalon. Ook de extra topping bij de pizza is niet eenvoudig te bestellen. De kwaliteit van het eten is verder goed. Erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we knoflooksaus ipv whiskeysaus gekregen, anders zoals gewoonlijk een 5sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste x pizza besteld bij Morgana op pizza dag pizza's zijn altijd goed lekker rijk belegt. Gisteravond voor het eerst ging de bestelling fout en kregen we een verkeerde pizza geleverd maar binnen 45 minuten kregen we alsnog de goede pizza en die was super lekker en als compensatie mochten we de verkeerd geleverde pizza houden die kunnen we vandaag nog lekker opeten. Morgana is echt een aanrader zeker op pizza dag.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza,was goed warm bij aankomst

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit/hoeveelheid, snel bezorgd en alles lekker warm. Ook nog een gratis drankje erbij naar keuze. Een echte aanrader dus!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vette kleffe natte pizza met te harde korst Ben beter gewend..bestel volgende x elders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk qua smaak. De schotels geweldig lekker alleen jammer dat de pizza moeilijk te kauwen was. De korst was knetter hard. Qua smaak in het midden heerlijk maar hoe dichter bij de korst hoe moeilijker het eetbaar was

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar. Zelfs bezorgd in ijhorst.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed warm, heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! En nog redelijk warm! Heb wel eens kouder eten gegeten.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke kebab en keurig op tijd. Beste zaak van Meppel!!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling prima maar er zat geen cola bij

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ervaringen tot nu toe waren goed. Helaas dit keer niet. De pizza’s waren niet gaat. De uien op de pizza’s waren bijvoorbeeld nog rauw.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kebab was heerlijk maar het Turkse broodje was erg droog en niet te eten.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Extra topping is de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen turks brood en wel en besteld bel je krijg te horen van is op! volgens mij moet je dan ff aan de klant vragen of ze dat goed vinden!of wat anders willen!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang voordat het er was en patat was nier gaar

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde anderhalf uur,op de site kun je bij de bestelling niet zien hoelang het duurt,dat is vervelend,als je dat wel weet stel je je daarop in. De kapsalon was perfect t,de pizza was aan de buitenkanten veel te hard en niet te eten.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was oke. Patat was lauw en slap. Kip aangebakken en droog.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en het was heerlijk

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 stukken spareribs waarvan er 1 zo aangebrand was die heb ik weg moeten gooien. Normaal zeer tevreden.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds. Lekkere gerechten, lekker gekruid en nog goed op temperatuur bij aflevering. Aardappeltjes en patat geen slappe prut, maar lekker krokant.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel sla bij de kapsalon hadden gevraagd zonder, pizza niet gesneden en ook geen gratis drinken, spareribs waren goed

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was koud, de pizza was lauw.De spare ribs en de kip piri piri waren nog een beetje warm.Waarschijnlijk te lang onderweg geweest.Volgende keer halen we zelf op.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld en het bleek dat ze een gerecht waren vergeten, gebeld en binnen 10 minuten terug met het vergeten gerecht, en omdat ze het vergeten waren kregen we er een fles cola bij. Super Morgana, super goed opgelost. En het eten was heerlijk, zoals altijd.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maarpizzas opnieuw niet gesneden ondanks verzoek.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Helaas is er niet gehouden aan het gevraagde tijdstip voor de bezorging, de bezorger was een kwartier te vroeg. Gelukkig waren we net eerder thuis waardoor ik het wel aan kon nemen.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en gewoon geleverd wat we besteld hebben. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's op de afgesproken tijd klaar en zoals altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs hot was echt te heet terwijl ik van Hot houd Aardappeltjes erg zout

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reageer normaal nooit, maar na 2 maal koude pizza toch maar een stuk schrijven. Bezorger was elke keer vlot gevlogen, en logisch, pizza was tot twee keer toe koud. Beetje jammer, dit was wel de laatste keer.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje doner besteld..was lauw koud op tijdstip van bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering goeie kwaliteit vriendelijke bezorger

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was over het algemeen goed,alleen de frietjes waren lauw en niet lang genoeg gefrituurd (was slap).

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's goed van smaak. Maar niet gesneden zoals gevraagd.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de kapsalon en spareribs laten bezorgen en het was heerlijk!

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was vers, warm, goed gevuld en erg lekker! Als van ouds! Bezorging was erg snel! Ik nam aan dat het rustig was, omdat het zo snel bezorgd was? Een klein stukje extra service zou mooi zijn door de pizza te snijden! Maar desalniettemin was het een goede lekkere pizza

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer en de sauzen waren vergeten..normaal alles prima maar gisteren helaas niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed maar bezorging redelijk over tijd. Had bezorgtijd op 7 uur gezet maar het was er pas tegen half acht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden de spareribbs hier altijd super lekker,alleen jammer dat de patat koud en slap is,satesaus was koud,salade is altijd warm,en we hebben nu anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling,erg jammer

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte spareribs hot!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker spareribs zoals altijd👍

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wel verkeerde saus ontvangen.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon besteld. Prima, zoals altijd!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korst was keihard erg jammer

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Gratis blikje cola toegezegd vanwege boven 20 euro bestellen, niet geleverd.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde saus. Vlees was taai en de friet was te hard gebakken. Ben beter gewend van Morgana :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren goed van smaak. Alleen vraag ik steeds of ze gesneden kunnen worden en dat is te vaak niet zo.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant. Online ribs en pizza besteld(toevallig donderdag alle pizza €6,50). Veel en lekker eten. Bezorgservice gaf ongeveer 45 minuten aan(net buiten Meppel) en ze waren er drie minuten voor die tijd. Gratis drankje aangegeven dat ik een cola light wilde maar kreeg een echte cola, maar goed, een gegeven paard mag je niet in de mond kijken. Helemaal tevreden dus en zal zeker in de toekomst weer eten bestellen bij Morgana.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat ze niet bellen oid als de bezorger uitvalt en het langer duurt, had uiteindelijk 1 uur en 3 kwartier later mijn eten. Verder vriendelijke bezorging en nette service. Dit zal wel eenmalig wezen want het is een top pizzaria

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgt binnen 45min in het buitengebied en terwijl er omleiding was , eten nog lekker warm en super lekker . top morgana

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site snelle levering en lekker eten

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren lekkere pizza's

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag via de website een pizza besteld met het verzoek om deze om 18:30 uur te bezorgen. Om 19:00 uur was er nog niemand. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat het erg druk was en dat mijn pizza net de oven in ging! Uiteindelijk was de pizza er om 19:15, drie kwartier later. Ik snap dat het druk is en dat bezorging wat langer kan duren, maar dit was wel erg lang. Als men had laten weten dat de bestelling later zou komen, maar je hoort niets, tot je zelf belt. De kwaliteit van de pizza was top, goed voor elkaar maar de bezorging kan echt beter.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en goed, zat alleen geen pitabroodje bij het broodje shoarma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas eerst een verkeerde maar opgelost door een nieuwe

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En heel vriendelijke mensen !

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren taai en het vlees was alleen gekruid aan de buitenkant. Binnenkant zat geen smaak aan Nooit eerder meegemaakt

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Prima kwaliteit. Snelle bezorging. Super vriendelijke bezorger !!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doner is lekker maar de shoarma niet zo. Als je nou eens ook een spit hebt met shoarma waar je dat vanaf snijdt in plaats van de kant en klare shoarma dan heb je echt heerlijke shoarma. Kijk maar eens naar de griekse gyros daarvan kun je leren hoe je shoarma/gyros kunt maken. Verder is de bezorging super snel ik denk dat de bezorging niet beter kan. Complimenten daarvoor. Groetjes van een doner/shoarma liefhebber ;)

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was taai en de sla was ook niet lekker

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, helemaal compleet inclusief extra's die ik bestelde via het opmerkingenveld en de smaak was heerlijk!

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was keurig op tijd prima kwaliteit

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De fantasie van de kok overtrof onze verwachtingen ☺

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij als gezin Shoarma, Döner of pizza willen eten gaan wij altijd naar morgana. Heerlijk eten van een goede kwaliteit. Ook een handige website. Een aanrader.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling vorige week woensdag 24augustus geplaatst en heb er voor betaald maar geen bestelling gekregen omdat u geen mail had ontvangen. Wel heb ik al geld overgemaakt.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, prettige bezorger. Pizza's goed zoals eerder

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We love jullie was weer perfecte bezorging met als de donerbox donderdagnacht

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur en een kwartier gewacht op de bezorgen van één kapsalon, en dat terwijl ik nog geen 2 minuten vandaan woon. De sla was zowat bruin, patat slap. Maar dat is nooit anders geweest. Nooit meer.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel erg weinig voor dat geld dit keer en de kwaliteit gaat de laastse paar keer keer ook behoorlijk achteruit.... niet echt handig tegenover een vaste klant lijkt mij...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker warm. Top!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kreeg niet bezorgd wat ik besteld had

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was meer dan een uur te laat Vind dat wel heel erg De jongen die het bezorgde wist nergens van

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie kapsalon is toch echt 1 vd lekkerste die ik ooit gegeten heb!! Goede service, mooie prijs en heerlijk eten!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker !! Altijd optijd bezorgt Geen klachten !!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gebeld of onze bestelling onderweg was. Bestelling was nog niet eens in behandeling genomen en als ik niet gebeld had waarschijnlijk nooit bezorgd. Men beloofde of geen bezorgkosten of extra blikje fris. Bestelling was vooraf online afgerekend dus bezorgkosten kon niet meer verrekend worden en het extra blikje fris zat niet bij de bestelling. Het eten was duidelijk ongeïnspireerd verwerkt en shoarma lag in een badje van vet. Pita broodje was net niet verbrand....erg jammer.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg knoflooksaus ipv satesaus bij schotel. En pizza was niet gesneden terwijl ik dat wel gevraagd had

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen de afspraak na die gemaakt is

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker,en bestelling altijd op tijd klaar!!Top!

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel met taaie shoarma, slappe patat, oude sla, zompig pitabroodje met droge kip. Alles weer teruggeven aan de bezorger. nooit weer.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1:15uur . En er zat salade op mijn eten terwijl ik om zonder vroeg

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en erg lekker!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was net een oud bakje patat met een beetje sla en amper kaas en döner. Erg slecht deze keer

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren koud en heel erg zout en het drinken was vergeten en de knoflook saus vind het de laatste tijd wel minder worden

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie lang op onze bestelling gewacht, het was druk. De bestelling was iets anders dan besteld maar na een telefoontje kregen we een pizza shoarma als alternatief. Deze kregen we van de zaak en deze werd in korte tijd geleverd. Top service.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima voor elkaar

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 15 min was t bezorgd. Netjes! Zondag 1715 uur En de pizza doner speciaal was erg goed en Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed! We zijn altijd erg tevreden.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelen waren wat slap en niet al te veel spareribs. Een deel van de spareribs was super lekker, andere deel was wat taai en flauw. Bezorging was mooi vlot.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle service 😊

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang voordat het geleverd werd. Als het nou weekend was geweest kan ik het nog begrijpen. Heb nu 70 minuten moeten wachten.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T'was heerlijk en nog lekker warm,ik bestel volgende keer wel weer op deze manier..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade was niet vers meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden twee bakjes salade besteld en maar eenmaal gekregen en dan ook nog 1,50 extra beta

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een (heerlijke) Calzone besteld met een blikje cola, en het blikje dat je gratis krijgt als je op de website besteld. Hier hadden ze overheen gelezen, maar een kwartier later stond de bezorger weer voor mijn deur om alsnog het tweede blikje af te geven. Top-service.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade was muf en duidelijk oud dit deed behoorlijk afbreuk aan de maaltijd jammer want de spareribs en aardappelschijfjes waren erg lekker.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 blikjes cola ipv 1 fanta en 1 cola.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsaté schotel besteld met friet. De friet was slap en vet de kipsaté was erg droog. Maar het werd bezorgd binnen 13 minuten. Ik ben veel beter gewend van morgana.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk!!! 2 uur wachten op een simpele pizza. Twee keer gebeld. Eerste keer na 1 uur met de mededeling dat het onderweg was. Tweede keer na nog eens een halfuur wachten was het nog steeds onderweg. Vervolgens na ruim TWEE uur wachten hadden we ook nog eens lauw en soppig eten. Nooit weer.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd belangrijk eten uitstekend Goed verpakt Dus een 10 mag ik wel geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering van de bestelling (15 minuten na bestellen). Veel smaak, verse frisse sla en knapperige aardappelschijfjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles was warm. Bijv. de durum niet en ook de gebakken aardappelen niet.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 uur besteld en pas na 19.00 uur bezorgd, is wel veel te laat !

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, genoeg belegd en heet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en binnen een half thuis

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, altijd warm en op tijd bezorgd!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 1 uur en 15 minuten wachten op onze bestelling.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor mekaar en heerlijk gegeten

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste een overheerlijke pizza bestelt, en zeer vriendelijk ontvangen. Snelle service, en overheerlijk eten.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima.Tot de volgende keer.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en redelijk op tijd bezorgdt

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! Precies op de gevraagde tijd geleverd!

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs zijn gewelding, vlees valt van de botten af en lekker gekruid/gemarineerd snelle bezorging gewoon elke keer weer een feestmaal

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade was zeker niet vers stonk zelfs muf en zag er bruin uit. De spareribs waten top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lachmacun was heerlijk maar het broodje shoarma kaas zag er niet uit. Alle kaas zat aan het aluminiumfolie. Cola light besteld gewone cola geleverd

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijk!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed warm, snelle bezorging

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, de extra patatjes waren erbij en exact op tijd. nog goed heet alles. top geregeld.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte super, was compleet alleen had iets minder vettig mogen zijn en iets warmer. De porties waren rijkelijk gevuld.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Perfect op tijd geleverd, spontane bezorger en het eten was super. Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij Morgana besteld heb (na lovende woorden van een goede kennis) en ik ga het zeker weer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur na het bestellen werd het eten al bezorgd. Het was goed warm en lekker!

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza calzone, zaten volgens mij 2 volle uien op, een volle paprika en voor de rest zuinig met ingrediënten. Ik miste de ei en kaas aan de binnenkant. Ook was het deeg niet overal gaar..

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, prima gegeten.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op de afgesproken tijd geleverd. De pizza's zagen er goed uit en smaakten prima!

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer super en de bezorging op tijd.????

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer! Lekker eten.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was rauw en vet. Was niet te eten. Ook de patat in de kapsavond was niet lekker. Lahmacun was niet warm en erg vet.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer was bestelling mis gegaan en koud. Bestel al een tijdje daar. Gebeld en meteen een nieuwe bestelling gekregen. Compleet en warm

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in al die jaren maar 1x een probleem gehad, en die is keurig door hun opgelost. Geen klachten over Morgana.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en een kwartier wachten op onze vooruitbetaalde bestelling. Nog nabellen ook. Slecht

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd! Warm! Goede service! En heerlijk!

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

laatste tijd duurt bezorgen wat lang 2 keer een uur gewacht voor ik eten had verder wel goed

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd super snel bezorgt. Het eten was warm, smaakte goed en alles wat besteld was, was bijgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm en kwaliteit erg slecht.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en de pizza heerlijk warm.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg moesten we erg lang wachten en was uiteindelijk de bestelling niet compleet. Niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd bezorgd maar de spare ribs waren niet doorgebakkeh, wat ik vroeg en ze waren koud Het gratis blikje cola zat er ook niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snelle levering,je kan zelf bepalen hoe laat je het wil,helemaal top

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer perfect voor elkaar. ze hebben zelf 1 portie spareribs met twee smaken bezorgd zelf hou ik van hot en mijn dochter van mild dus elk een streng met onze eigen smaak.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S avonds laat een uur gewacht op de bestelling. Het eten smaakte goed, ruim portie. Alleen is het blikje drinken weer niet meegeleverd, gebeurt vaker.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden het eten snel was goed warm en smaakte super!! Voor herhaling vatbaar was voor ons de eerste x zo.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter op letten drinken was er niet bij

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 stuk spareribs was niet helemaal zo lekker als ik anders van jullie gewend ben. Verder tevreden over snelle bezorging. Anjelierstraat 18 meppel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza, super!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht! Na een uur zelf moeten bellen waar het eten blijft. Na ruim 5 kwartier geleverd. Eten was koud. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste grillroom van meppel en omstreken! Heerlijke malse spareribs

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig rond hetzelfde tijdstip. Toen het door drukte een keer later besteld werd, kwamen ze het expres heel snel brengen geheel uit zichzelf. Kijk, dat is nog een meedenken en super service.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker redelijk op tijd maar het was al flink afgekoeld dat was jammer

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer goede huisnummer overnemen eten was afgekoeld

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima eten

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag avond 18.00 besteld voor de 1e keer op zondag avond besteld en vrij laat anders bestellen we wel eens een keer door de weeks. De bezorger deed er bijna 2 uur over voor de de bestelling hadden. De pizza was lauw en de kapsalon was ook lauw en de patat proefde alsof die niet helemaal gaar was. Al met al viel het heel erg tegen dus wij bestellen niet meer zo laat in het weekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte goed, maar ik had er een cola light bij besteld wat een gewone cola werd. Die heb ik terug gegeven. Dit is de tweede keer van twee keer bestellen. Dus die drie maal is scheepsrecht wacht ik maar niet af en zal de volgende keer een bronwater bestellen haha.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer online besteld en dit is mij heel goed bevallen. Snelle bezorging en een goeie kwaliteit van het eten

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud erg koud prulenbak in gegaan

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was lekker en keurig op tijd gekeverd, snelle service.

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk door grote drukte pas na bijna 2 uur de bestelling thuis gekregen. Tussendoor gebeld voor meer informatie en de toen beloofde levertijd van 15 minuten is niet gehaald, kwam nog 15 minuten bij,... Ook het vinden van een stuk plastic in je pizza helpt niet!! Anders geen problemen met bezorging en kwaliteit.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten is prima, en snelle bezorging. Iets teveel kruiden over de gebakken aardappeltjes. Er zou in het menu extra aardappeltjes / patat te bestellen moeten zijn.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schotels smaakten prima. Ook flinke porties. De bezorging was keurig op tijd. We kregen zelfs extra saus.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

???? snelle bezorging. Heerlijke piza

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone smaakte goed alleen mocht er wel ietsjes meer shoarma in. ????

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en kwaliteit was goed. Maar de knoflook saus was er niet bij. Vorige keer was het broodje, bij een broodje shoarma er niet bij. Beetje jammer, ik zou zeggen extra controle uitvoeren op de bestelling. Want alles is goed alleen die kleine dingen wat er bijkomt. Doe er wat mee , want kwaliteit hebben jullie.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging goed. Echter was het blikje drinken niet aanwezig. Dat is niet de eerste keer en jammer dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er binnen 45 min op vrijdagavond, de bestelling klopte, top! En het was wederom erg lekker! Tot een volgende keer!

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig restaurant , goeie/snelle bezorging! Kan ik niks over zeggen! ????????

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schotel met shoarma en friet was niet warm Bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was best dun en de rand was erg droog en hard. De bezorging was vrij vlot ???? Het broodje shoarma smaakte prima ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs hadden iets gaarder mogen zijn, zodat je het vlees van de botjes kan zuigen, maar ze waren erg lekker van smaak. De gebakken aardappelen heerlijk gekruid en de bezorging keurig op tijd dus het is echt 'n aanrader!!!!!!!!

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte kapsalon,bijna geen vlees en sla en iets meer patat,bakje zat net voor de helft vol. 6,50 veel te veel geld

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging goed. Jammer dat de opmerking bij de bestelling niet goed gelezen is ( geen kruiden op friet). Helaas niet de aangeven saus en frisdrank gekregen. Spare ribs waren weer top!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté saus vergeten

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's besteld, een Hawaï en een Döner speciaal. De smaak was erg goed maar helaas waren de pizza's koud bij het bezorgen.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste halen wij het altijd op dus bezorging kan ik niet over oordelen. Wij gaan als gezin altijd naar morgana voor de pizza, doner en kapsalon enz, het is de beste zaak op dit gebied in meppel. De webapplicatie is erg handig, het enige wat ik zou verbeteren is de mogelijkheid voor de extra sauzen, daar kun je niet aangeven welke soort je extra wilt hebben. En de afhaaltijd die je kunt ingeven moet ook kloppen, als er 18h20 afhalen staat moet het niet zo zijn dat je nog 20 min moet wachten denk ik. Verder een super zaak, wij komen er al jaren.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKERSTE spareribs van Meppel. Die van een kalf zijn wat minder mals, maar leuk om eens uit te proberen!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had afgelopen zaterdag 4-7-2016 om 2:00 2 pizzas salami besteld en kreeg ze niet thuis geleverd. De volgende dag werden ze toegestuurd rond 16:00 en heb ik het verhaal verteld dat de bedoeling was dat ik het eten de nacht daarvoor had besteld. Verder niks meer gehoord en me geld ook nog niet terug gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen eerst de verkeerde pizza maar werden vriendelijk geholpen en de goede pizza was er vrij snel en zonder probleem

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kwaliteit goed en de bezorging mooi op tijd. dit keer was heb ik een uur moeten wachten op een half gare lauwe pizza. Zeker niet de kwaliteit die ik van morgana gewend ben erg jammer

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging! Ideaal via internet!!!

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shoarma besteld, maar helaas zat geen broodje bij. De cola was wel koud.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis cola mag volgende keer wel koud zijn. Was niet om te drinken zo warm.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede prijs . mooie lekkere spareribs

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Lamachun was besteld met kaas en was helaas zonder kaas geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgt

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shoarma was prima en lekker warm Helaas zat er geen knoflooksaus bij Maar wiskey saus De schotel Doner was lauw vlees was niet meer warm en de friet was slap

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great????

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's en prima bezorging. Aanrader!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en nog heet. De bezorging was op zondag iets langer dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel wel eens vaker, lekker eten en op het aangegeven moment bezorgd. De mensen die zich hier voor inzetten zijn stuk voor stuk allemaal goede gasten. Thumbs up en keep up the good work????

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!! Snelle bezorging!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs-kwaliteit verhouding! Vriendelijke groet van Lucienne en Arnoul; we hopen dat Dikran zijn nare ervaring enige maanden terug goed achter zich heeft kunnen laten.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom lekker. Kalfsspareribs vielen een beetje tegen (vet en flauw maar dit kan aan het soort liggen, eerste keer dat ik dit bestelde) Bezorger was de pizza voor de kinderen vergeten, deze was er daarna met 10 minuten (niet meer heeft maar daar houden de kinderen toch niet van)

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja super mooi ! Ik was pinpas vergeten dus kon daar zelf bestellen via thuis bezorgt en omdat ik toen via die site heb besteld en wel bezorg kosten moest betalen kreeg ik 2 blikjes gratis goed opgelost !

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????????

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles goed en wel, maar niet de pizza geleverd die ik besteld had, gorgonzola speciaal - we ontvingen van die dubbelgevouwen pizza, jammer niet waarop ik me verheugd had, maar de smaak wel wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg niet wat besteld was, verder alles in een zak gepropt en het was nogal vet. Ik bestel hier niets meer

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel snelle levering alleen was het eten al vrij koud toen we het kregen en dat zijn we niet van morgana gewend, dit ging dus ook ten koste van de smaak, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed behalve bij de levering zat de gratis Fanta sinas niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en lekker eten!

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's besteld via de site en keurig op tijd bezorgd! Top!

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, ik was verbaasd dat de eigenaar van Morgana persoonlijk het eten kwam brengen wat een service !!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en vriendelijk!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer super????Tot de volgende keer.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten, schotel was netjes verpakt, goed op temperatuur en in no time bezorgd

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, goed gekruid, verhouden prijs-kwaliteit is helemaal goed. Bezorger was precies op gewenste tijd. We waren helemaal tevreden!

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn niet mals, zijn taai, weinig gemarineerd, zijn net karbonades! Bestel niets meer bij Morgana.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele grote stukken kip, kleinere stukken snijden.Verder wel goed.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helaas zat het gratis frisdrankje er niet bij

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij morgana, altijd goed, maar vandaag eerste paasdag 2x2 porties sparerips besteld en ipv de porties zoals het altijd is, kregen wij nu veel minder, ik heb voor 4 porties betaald maar heb er drie gekregen...verdeeld over 4 borden. Of zijn de porties kleiner geworden.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs en pasta! Echt om he vingers bij op te eten!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten, optijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is vreselijk moeilijk voor Morgana om een bestelling van ons helemaal goed uit te voeren. Nu klopten de sausjes weer niet

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam snel. Patat was wel wat slap. Verder lekker

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer als vanouds geweldig heerlijk en snelle bezorging gewoon goed morgana bedankt en tot zeker ziens

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam warm aan. Bezorgtijd prima voor op een zaterdag. Uiterst vriendelijke bezorger. Aanrader.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza ooit! Nog betere bezorging :-)

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, keurig netjes verpakt en prima kwaliteit

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar er zat helaas een haar in 1 van de broodjes.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als altijd super lekker en snel bezorgt

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna een uur op de bestelling gewacht., terwijl zsm was afgesproken. Geef dan aan dat het een uur gaat duren, Ontbrak blikje drinken er was aardappeltjes en patat besteld en er was alleen aardappeltjes bezorgd. Kip was erg droog en weinig uien, champignons end. Dit zat wel vers gebakken bij de ossehaasreepjes. En blijkbaar had ik toch pasta bollegnese besteld... Dacht dat ik vegetarische pasta had aangevinkt. maar goed, dan had ik zelf beter op moeten letten. Niet helemaal wat we van Morgana gewent zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en snel bezorgd, maar het klopte weer eens niet! Erg lastig blijkbaar om een bestelling helemaal goed uit te voeren. Nu was er i.p.v. eenpitabroodje een turks broodje geleverd

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snelle bezorging. Alleen vreemd dat voor Ideal betaling extra kosten in rekening gebracht worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

besteld om 17:07 afgeleverd 17:55 je krijgt alleen een bestelling geplaatst email. je krijgt geen "bestelling" is onderweg email/sms je moet wachten tot er iemand aanbelt, dit kan van 30 minuten tot .....1 of 1,5 uur zijn. Dit kan zeker beter, geef een te verwachten tijd en een onderweg melding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas maar de helft van de bestelling gekregen

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, na vaak verkeerde bezorging gaat het nu goed. Houden zo!!!

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima & lekker snel

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, genoeg aardappelen/patat en snelle levering. Helaas gratis drinken niet bijgeleverd. Transactiekosten via iDeal is niet van deze tijd. Hier bestellen we vast wel weer, wij zijn zeer tevreden.

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging was dit keer prima! We hebben lekker gegeten.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg hete, maar super malse spareribs!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was koud en een stuk sparerib was niet van het bot af te krijgen [niet gaar]

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren te veel afgekoeld. De zout was niet vergeten. Goede ingrediënten en de smaak is goed.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza weer! En supersnel bezorgd!

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het ruim 15 minuten te laat en koud!!... Vorige keer was het ook iets later, maar nog wel warm. Heb wel eens beter van jullie gehad!

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was niks mis mee,maar het eten (kapsalon) was echt super slecht,nog nooit zo slecht gehad. Zat geen kaas op en amper sla,alles was er maar wat in ge gooit,alsof het al eens gegeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel goed, maar het duurde ruim een uur voordat het werd afgeleverd en toen was het ook al flink afgekoeld. Toch jammer als je 30 euro uitgeeft!

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer is er met de bestelling wat fout gegaan. Het zorgt ervoor dat we, ondanks het echt lekkere eten, twijfelen of we nog weer wat gaan bestellen bij Morgana

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijk belegde pizza's en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enkele stukjes kipfilet zwart verbrand, stukken erg ongelijke groot (enkele te groot) aardappelschijfjes ongelijk gekruid (sommige te veel gekruid)

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor elkaar. Lekker warm. Vlotte levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, van de donerbox was de friet niet lekker..

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering duurde zo'n 40 minuten en de pizza was koud te noemen.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt super maar ze adverteren met een gratis blikje fris maar, heb nu twee keer besteld via de site en twee keer geen blikje gezien erg jammer......

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natte friet en zachte vochtige broodjes. Het vlees was oké. Al met al niet mijn eerst volgende keuze.

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij kapsalon zaten geen bestelde aardappels maar frietjes en de sjaslik was te doorgebakken en weinig smaak..

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:02 via sitedish bevestiging bedank voor uw bestelling gehad. Eten werd 2 uur later bezorgd. Morgana erkend nooit haar fout. En wil foto van hun mail maken. Heb ik echter ook alleen hun hebben een ander tijd beamen ze. Klant is volgens mij koning. De laatste bestellingen gaan niet volgens plan. Zal dus zeker niet meer tel bestellen hier.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lobi!

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er leek erg onzorgvuldig met de pizza's te zijn om gegaan waardoor groot deel van de vulling in de hoek van de doos lag ipv op de pizza zelf .... foto van gemaakt maar geen 06 nummer kunnen vinden om foto naar toe te kunnen whappen ..... verder ook geen zin om daar gedoe van te hebben op dat moment ivm kouder wordende pizza ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke jongen

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur na de bestelling was de bezorger er. Tijdens het uitpakken bleek dat er geen broodjes bij de bestelling zaten. Direct gebeld, Morgana wilde in eerste instantie alleen broodjes brengen, die we dan maar met de koud geworde shoarma moesten opeten. Pas na lang aandringen werd er alsnog een nieuwe complete bestelling geleverd.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel bezorgd, zeker voor een zondagavond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kip speciaal met aardappel schijfjes maar helaas waren de schijfjes koud en helf was nog rauw en de kip was lauw was erg teleurstellend normaal is het wel oke maar deze zat er echt ver naast en de saus bakjes en was open gegaand en de ander was maar half vol bezorging was prima mooi op tijd

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had broodje Doner besteld normaal is een bestelling goed in orde maar nu was het broodje verkeerd gesneden dat gebeurt wel vaker, dan pak je het broodje op en valt het helemaal uit elkaar dat eet niet fijn. Ik gooi het broodje dan ook weg. Jammer

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd !

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen niet wat we bestelt hadden. Na nogmaals gebeld te hebben kregen wel de bestelling alsnog. Zijn werk van Morgana niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten, warm en snel bezorgd en ruim genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 18.10 geplaatst. ..Zo snel mogelijk bezorgen aangevinkt,om 19.10 maar eens gebeld. ...zou nog 10 minuten duren....om 19.25 was de bestelling er eindelijk.....vind ik niet zo snel mogelijk. ...

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang, en de pizza was koud. Ook miste het drinken, patat ipv aardappeltjes. De kapsalon was verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging was volgens afspraak.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb om 18.14 uur mijn bestelling geplaatst. Om 20.00uur waren de pizza's er. Ik vond dit erg erg teleurstellend .

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer te laat bezorgt ruim 70 minuten laten wachten.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege een ongelukje met onze dochter op het laatste moment de bestelling afgebeld, maar afgesproken dat wij bij thuiskomst weer contact op zouden nemen zodat alsnog bezorgd kon worden. Hier werd super op gereageerd en alsnog werd de bestelling vlot geleverd. Onze dank hiervoor!!

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje was vergeten, na ruim anderhalf uur op mijn bestelling gewacht te hebben, zouden ze nog komen brengen. Ik wacht er nu nog Op. ..

Reactie van Morgana:Had uw door gegeven over die gratis Fries drank, wilt uw even door geven om fout goed te maken :::????morgana

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna altijd zeer goeie producten, maar moet zeggen dat ze met kritiek meteen verbetering tonen en daar hou je klanten mee. Echt weinig op aan te merken en altijd smullen. Bezorging ook altijd goed en bij vragen wordt er goed naar klant geluistert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren zeer ondermaats! vlees kwam niet los van het bot. Hierdoor helaas de helft weggegooid

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is van zeer goede kwaliteid. Het is lekker en komt gezond over. Salades zijn erg vers. Het vlees is altijd goed gegaard en heerlijk gekruid. we bestellen best vaak hier, voor de gemiddelde koekanenaar. met andere woorden Petje af!

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra euro voor online bestellen was een onverwachte teleurstelling. Niet doen. Laat het "gratis" blikje fris dan liever vervallen.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Get eten was lekker. De kip lekker mals.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een klein foutje werd snel hersteld. Prima service!!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super eten en goede klantvriendelijke service

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle levering, heerlijke pizza's met een knapperige bodems en de pasta's waren nog gloeiend heet!!! En ideaal om via Ideal te betalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.